авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

  • baner1.jpg
  • baner2.jpg
  • baner3.jpg
  • baner4.jpg
  • baner5.jpg
  • baner6.jpg
  • baner7.jpg
  • baner8.jpg
  • baner9.jpg

Ремонт на стълбищно осветление

схема на стълбищно осветлениеПриоритет в работата на фирмата е бърз и качествен ремонт на стълбищно осветление София от всякакъв вид за всички софийски квартали. Ремонтираме стълбищно осветление с реле за време, стълбищно осветление на общи части със стълбищен автомат, стълбищно осветление с датчици и стълбищно осветление с фотоклетки. Стълбищното осветление по частните жилищни сгради се поврежда често, поради неправилна употреба, умишлено монипулиране и амортизиране на частите и компонентите, а не рядко и поради кражба на ел.енергия от електро инсталацията на осветлението.

Понякога сме попадали и на ремонтирани стълбищни осветления от некомпетентни лица, предизвикали сериоозни щети със своите действия-монтирани лихт бутони със светлинна индикация, монтирани обикновенни електрически ключове, пусната фаза по ключовете на осветлението, объркани връзки в разклонителните кутии и куп други неща опасни за ползващите електрическата инсталация и водещо до сериозни повреди в инсталацията.

Ремонт на стълбищно осветление 

При нужда от ремонт на стълбищното осветление на входа, може да се доверите на нас. Ние сме професионални електротехници с дългогодишен стаж в ремонта на стълбищно осветление  ипредлагаме: откриване на залепнали бутони на стълбищно осветление, без да влизаме по апартаментите от входа и без да обикаляме ключ, по ключ, смяна на стълбищен автомат, смяна на реле за време, смяна на осветителни тела и бутони, смяна на фотоклетки и други ремонтни дейности по системата на осветлението.

Винаги сме готови да открием и отстраним  къси съединения, нарушени проводници и кабели, както и залепнали бутони. Разполагаме с резервни стълбищни автомати, автоматични предпазители, фотоклетки, датчици и всичко необходимо за да извършим ремонта на осветлението на момента. Като професионални електротехници, занимаващи се с ремонт и изграждане на стълбищно осветление можем и да го преработим. Извършваме преработване на стълбищно осветление от стълбищен автомат-бутон, към модерно и икономично стълбищно осветление с датчици и фотоклетки или нови плафони с датчици.

Сензорно осветление на стлбище 

За да изградите стълбищното осветление с датчици се налага преработка на ел.инсталацията от реле към фотоклетка. Преработката се извършва без къртене и разбиване и без изтегляне на нови кабели. Професионално и бързо се преработва схемата на старото ви стълбищно осветление, монтират се датчииците, настройват се и вече осветлението в общите части, не може да бъде манипулирано от недобронамерени съседи. Разхода за ел.енергия пада в пъти и осветлението работи само където има нужда, а не в целият вход. 

Стълбищно лед осветление

Работата по подмяна на старото с ново стълбищно осветление отнема един работен ден и входа не остава на тъмно, дори и една вечер. За желаещите да ремонтират сами стълчбищното осветлени на входа сме публикували електрическа схема на стълбищно осветление.

Цени за ремонт на стълбищно осветлени може да видите тук и тук

Извършваме подмяна на стълбищно осветление с датчици за движение и фотоклетки.

Смяна на стълбищен автомат цена от 98,00 лева без ДС. 

Премахване на стълбищен автомат и монтаж на плафон с датчик цена от 48,00 лев