авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

  • baner1.jpg
  • baner2.jpg
  • baner3.jpg
  • baner4.jpg
  • baner5.jpg
  • baner6.jpg
  • baner7.jpg
  • baner8.jpg
  • baner9.jpg

Смяна на ел табло цена

Оценете
(9 гласа) 5

/

9

Смяна на ел табло цена

смяна на ел табло ценаЕлектрическото табло има няколко предназначения и функции, като основните са да посреща електрическата енергия, да я разпределя, да следи за къси съединения и токови удари, да замерва потреблението и още куп неща за безопасността на потребителите, ел инсталациите и уредите и машините, които захранва. Едни от най-елементарните и обикновени ел.табла са апартаментните електрически табла, които всички ние имаме в домовете си. Апартаментното ел табло защитава нашите електроуреди, нашата ел инсталация и най-вече нас. Важно е електрическото табло да е в добро състояние. Електрическите табла се монтират на удобно място за работа. Таблото трябва да е лесно достъпно и видимо. Ние предлагаме монтаж на ел табло, смяна на ел табло, ремонт на ел табло, преработка на ел табло, преместване на ел табло, монтаж на автоматични предпазители, монтаж на електромери, монтаж на ДТЗ и контактори.

Смяна на ел табло цена от 90 лв до 240 лв ( в зависимост от броя на автоматичните предпазители и марката на използваните материали) с включени труд и материали. Защо се сменя ел таблото?

При старите ел табла се получава нагар, което води до загряване на някой елементи и части от таблото, от където сериозни повреди в таблото и нарушаване на работата му. При такива повреди и нарушаване на ел. проводимостта се налага смяна на ел таблото. При смяна на старото ви ел табло с ново се доверявайте единствено и само на професионални ел техници и фирми с необходимата квалификация и сертификат за извършване на тази работа. Трябва да имате предвид, че всяко незнание, грешка или неправилно изпълнение на електрическата схема на ел таблото, може да доведе до сериозни последици за правилната работа на ел инсталацията, електро уредите и вашето здраве. Най-често допусканата грешка при подмяна на ел табла е в промяна и объркване на фазовият проводник, което автоматично офазява всички части и корпуси на урледи, които са били заземени или занубени.

При самата смяна на ел талблото с ново е важно е да разделите консумацията, като отделите всички по-мощни електроуреди на отделен токов кръг. Това са готварска печка и фурна, електрически бойлер, ел котле, климатици и други консуматори над 2500W или 2,5 kW. Това е важно за правилното функциониране на ел таблото.

Смяна на ел табло с гаранция от 24 месеца. Тук може да разгледате цени за смяна на ел табла и други електро услуги от професионален електро техник. Апартаментни ел табла и апаратура за тях, може да изберете от специализираните магазини.