авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

  • baner1.jpg
  • baner2.jpg
  • baner3.jpg
  • baner4.jpg
  • baner5.jpg
  • baner6.jpg
  • baner7.jpg
  • baner8.jpg
  • baner9.jpg

Ремонт на бойлери по домовете - София

Оценете
(19 гласа) 5

/

19

ремонт на бойлер на мястоИзползването на бойлери се превръща във все по-често срещано явление в съвременните български домакинства, поради поскъпване на централното топлоподаване и честите профилактики на топлата вода. Домакинствата се принуждават да преминат от централна топла вода, към топла вода от бойлер. За целта е необходима преработка на водомерните възли и направа на изводи за топла и студена вода, както и на ток за бойлера, ако евентуално не са предвидени такива.

За да функционира възможно най-правилно ел. уред, е необходимо той да бъде коректно монтиран и свързван към водопроводната и електрическата инсталация така като са изискванията на производителя. Изискванията за монтаж от оторизиран сервиз и правоспособен електротехнвик важат, не само за гаранцията, а и за безопасността при използване на уреда.  Не забравяйте, че бойлера е под налягане и под напрежение. Опасност преставляват къси съединения, токови удари и евентуални падания на бойлера.

Спазването на правилата за монтаж покрива изискванията за спазването на гаранционните условия и гарантира безопасната му експлоатация и работа. 

Ако желаете вашия бойлер да има висока надеждност и дълъг живот, потърсете специализираните работни групи от опитни и квалифицирани електротехници и водопроводчици. Сервизите за монтаж и ремонт на бойлери, най-добре знаят как се монтират бойери. Сервиза ни предлага доставка на нов бойлер, монтаж на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер, ремонт на бойлер на място и извозване на стар бойлер.

Ние поправяме и ремонтираме бойлери от всякакъв тип – бойлери за монтаж под и над мивка, проточни бойлери, бойлери на твърдо гориво, както хоризонтални и вертикални бойлери от марките Теси, Дипломат, Елдом, Атлантик, Аристон, Стибел елтрон и други марки.

Поради температурните изменения, влагата и естественият процес на замърсяване, всеки бойлер се нуждае от перманентно почистване. Нашите техници използват специални техники, с които почистват водосъдържатели, серпентини, както и отделни по-малки части на електрическите бойлери.

Компанията ни ще окаже съдействие при необходимост от цялостно преместване на бойлера ви, сиреч – пълният му демонтаж и повторен монтаж с удължаване на захранващите тръби на водопровода и електрическият кабел

При тази услуга, понякога се налага да се направят нови изводи към електрическата и водопроводната инсталация на сградата.

Издаваме документ за гаранция за извършените ел.уи ВиК услуги от нашите електротехници и водопроводчици.

Цени за ремонт на бойлери може да видите тук!