авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

  • baner1.jpg
  • baner2.jpg
  • baner3.jpg
  • baner4.jpg
  • baner5.jpg
  • baner6.jpg
  • baner7.jpg
  • baner8.jpg
  • baner9.jpg

Ремонт на осветление и силови инсталации. Електротехници-24.

Оценете
(5 гласа) 5

/

5

Електроснабдяването е основополагаща система за всяка жилищна сграда, къща или промишлена постройка. Електрическите системи и вериги ни осигуряват така необходимия в ежедневието ни ток. Поради тази причина те трябва да функционират в пълна изправност при всякакви условия. 

Работните групи на елтехник.com ще ви помогнат при ремонта на външно и вътрешно осветление, LED осветителни тела, структурно окабеляване или силови ел вериги. Ние сме компания предлагаща денонощни Ел услуги в рамките на град София. Освен с поправки иремонт, се занимаваме и с изграждане на стълбищно и градинско осветление, преработка на стълбищно осветление с датчици, светещи реклами и табели, слънчеви енергийни инсталации и системи.Ремонт на електрически табла и осветителни инсталации

Липсата на осветление във вашето помещение би могло да бъде повлияно от много различни фактори. За да бъде диагностициран и отстранен проблема е необходимо да повикате дежурен ел техник. Те са специалисти в извеждането и подмяната на ключове и контакти, замерването на ел. уреди и монтажа на автоматични прекъсвачи и ел табла, ремонт на електрически разклонителни кутии, електрически връзки, електрически табла, електро уреди и електрозащитна автоматика.

Изработваме ел вериги за управление чрез контактори, монтираме ел сензори за движение( PIR датчик), датчици, звънчеви инсталации, домофонни системи и уредби. Ел техниците ни могат да ви предложат безплатни съвети и консултации относно правилното използване на всичко, свързано с осветлението. Разчитайте на тях и за поставяне и тестване на всички видове осветителни тела, както и изчисляване и замерване на нормите за осветеност в Lx.

Някои наши клиенти, които харесват естетическата красота и различното в дома си, могат да използват услугите ни за проектиране, монтаж и ремонт на нестандартно и дизайнерско осветление. Занимаваме се и с поправката на осветителни тела за баня, както и с проектирането на енергоефективни решения, спестявайки огромен разход на електричество.