авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

  • baner1.jpg
  • baner2.jpg
  • baner3.jpg
  • baner4.jpg
  • baner5.jpg
  • baner6.jpg
  • baner7.jpg
  • baner8.jpg
  • baner9.jpg

Подмяна на ел табло

remont tabloНашите електротехници извършват подмяна на ел табло и професионален ремонт на ел. табла от всякакъв вид и волтаж. Поправката на електрическо табло е дейност, която изисква пределна концентрация и отлична работа в екип, а работните ни групи са от перфектно обучени електротехници за тази цел.

Подмяна на ел табло - смяна на ел табло в апартамент

При смяна на ел табло, клиентите се интересват най-вече от цената на услгата. Това е съвсем нормално и разбираемо. Разбира се ниската цена на смяната крие и някои непредвидени неприятни изненади. Смяната на електрическо табло с евтини консумативи, нисък клас автоматика и горима пластмасова кутия е предпоставка за пожар. Неадекватна реакция на предпазителите при късо съединение и естествено куп опасности. Ние ви съветваме да искате всички необходими сертификати и документи, показващи качеството и произхода на автоматиката.

 Монтаж на ел табло в апартамент цена от 198,00 лева без ДДС. 

Монтаж на ел табла за София 

Екипите ни се справят с аварии в ел таблата, породени от късо съединение, токов удар, нагорели клеми или неправилно функциониране на самото табло. Поправяме табла за жилищни и производствени сгради, силови разпределителни табла, както и електромерни ел. табла. Извършваме смяна на електрически табла. Монтаж на външно ел табло, монтаж на ел табло за вграждане, Заменяме стари ел.табла с нови ел.табла с автоматични предпазители, без къртене и разбиване.

Смяна на ел табло цена от 190,00 лв с ДДС

Настоящите и потенциалните ни клиенти могат да позвънят на дежурните телефони на сайта, ако търсят помощ за ремонт на аресторни табла. Този вид табла се използва основно за защита от атмосферни и комутационни пренапрежения и се монтират в зависимост от системата за заземяване на ел. инсталацията. Осигуряваме и професионално поправяне на логически контролери в таблата или контактно-релейно управление, в зависимост от изработката на самото табло. 

Извършваме изграждане, ремонт, поддръжка и смяна на компоненти в ел.табла както и ремонти на ел. инсталации на къщи входове и сгради. Сменяме електромери и установяваме кражба на ток. Нашите електротехници в София са снабдени с апаратура за откриване и на токова отечка. В дежурните автомобили има всички необходими материали и инструменти. Подмяна на бушони за ел табло. 


Още за ел табла и трафопостове - тук и тук a дефектно токови защити - тук;

При шум от ел табло телефон 0895 012345- дежурен ел техник.  Подмяна на ел табло в апартамент от професионален ел техник - подмяна на апартаментно ел табло с качествени материали и гаранция.