авариен телефон 24/7

          0889 556 787


 

      

 • baner1.jpg
 • baner2.jpg
 • baner3.jpg
 • baner4.jpg
 • baner5.jpg
 • baner6.jpg
 • baner7.jpg
 • baner8.jpg
 • baner9.jpg

Ел техник 24 часа

ел техник 24/7Авариен ел техник 24 часа София 

Авариен ел техник 24 часа за всички софиййски квартали. Аварийните ни групи от квалифицирани електротехници са на ваше разположение по всяко време на денонощието и са в готовност да се отзоват на повикване дори за най-трудно овладяемите аварии. Авариини електротехници за град София е група от правоспособни ел техници с денонощно работно време.

Ел техниците извършват професионален монтаж на електрически ключове, контакти, поставяне на защити срещу дефектен ток, подмяна на моторни пускатели, смяна на захранващи кабели, откриване на къси съединения, ремонт на ел.табла, смяна на апартаментни електрически табла ремонт на стълбищно осветление, подмяна на стълбищно осветление с датчици, ремонт на електродомакински уреди (ремонт и монтаж на бойлери, печки, перални, фурни, котлони, аспиратори и други електрически уреди и машини), пускане на захранването, смяна на захранващи кабели, преработка на ел.табла, отстраняване на къси съединения, смяна на електромери, смяна на контактори, смяна на заземителни колове и контури, монтаж на силови кабели и трансформатори и други електро услуги.

Денонощен ел техник / Авариен ел техник

Извършваме електроуслуги и в работно време. Предлагаме смяна на предпаз`ители, ремонт на електроинсталация, превързване на разклонителни кутии, ремонт на осветление и ремонт на ел.домакински уреди и бойлери, ремонт и подмяна на електрически табла.

Всеки електротехник на фирмата ни е оборудван с професионални инструменти за възможно най-качествено и бързо извършване на ремонтите и ел.услугите по вашите ел.инсталации и електроуреди. Работим с противотокови инструменти (отвертки, клещи, резачки, накрайници, ключове и други) с възможност за работа под напрежение. Екипите ни работят безшумно, безопасно, а след като приключат дейността си, старателно почистват замърсените места. Когато се извършва монтаж на битови електроуреди, може да се възползвате от нашата помощ за изхвърляне на стария ви уред и предаването му за рециклиране и проверка на електрическото свързване. Често се случва след монтирани бойлери, перални, печки и котлони да заземяваме и зануляваме уредите. Повечето техници на частна практика  оставят уреда необезопасен.

Фирма за електро услуги. Ел техник спешно

Аварийни лектротехници издават гаранционна бележка за ремонтните или монтажни дейности, служещи като официални документи пред сервизите на съответната фирма за електроуреди. изисквайте такива документи и от другите фирми, които извършват ремонтите.

Старателно проверяваме сигурността на монтираните ел.уреди  и извършените ел.услуги след себе си за да гарантираме безопасното им използване;

Номенклатурата от ел услуги, предлагани от електротехниците ни, включва още и:

 • ремонт на външно и вътрешно осветление
 • изграждане на цели ел инсталации
 • монтиране на контактори и всичко свързано с електрозахранването

Цени за електроуслуги от ел техник може да видите тук!

Ел техник Банкя, ел техник држба и цяла София. Електро услги на достъпни цени с качество и гаранция.